Lillskiten!



Måste bara lägga in en bild på lillskiten!

Frikkin´ hell!

Jag har fått Bältros! BÄLTROS! Det är ju sånt som gamla tanter och farbröder får ju?! Jaja, fyller man 30 om 2,5 månad så kanske det inte är så konstigt? ;-)
Det började för en vecka sen, fick så skumt ont i ena skuldran, trodde att det berodde på att jag bär Dante så himla mycket. Men det gjorde liksom inte ont i musklerna utan på själva huden. För några dagar sen fick jag röda prickar som kliar, ajajaj. Micke och jag satt och kollade på vårdguiden och läste om just bältros och typ alla symptomer stämde. Så det var bara att ringa närakuten imorse. Fick tid på en gång så vi kastade oss i bilen och for iväg, och såklart åkte vi fel! Jag har världens sämsta lokalsinne och Micke är så korkad att han lyssnar på mig! Så det blev med andan i halsen som jag störtade in hos läkaren, som tittade på mig i typ 2 sek och sen skrev ut antibiotika och några smärtstillande. Så nu sitter jag här, lite halvhög på morfinliknande tabletter, bäst att krypa ner i sängen innan jag däckar här i soffan.

Som yra höns

Vi har farit runt som tokar idag. Burit upp grejer på vinden från allrummet, snart snart snart kan jag börja måla väggarna och inreda :-) Tanken är att det ska bli en film/tv-spels hörna där för ungarna och även sovplats för gäster. Vi drog iväg till mölnvik och köpte lite målargrejer på Rusta, tog en sväng förbi Värmdö färgbod och köpte magnetfärg, ska måla på ungarnas garderobsdörrar. Maken och Elias gick och klippte sig, jag hoppas på att komma iväg den här veckan och fixa färgen och luggen.

Nu sitter jag i soffan med en latte, Dante sover och Elias kollar på Tingeling. Blir en skön kväll.

Till salu!

Obstinat 8-månaders! Han är matvägrare, pappavägrare, och just nu även sömnvägrare! Han vaknar till, man går in, stoppar in nappen och klappar om. Nej det duger inte, då lyfter man upp honom och lägger sig i stora sängen för att gosa honom till sömns. Ungen slumrar men slår omkring sig, river mig i ansiktet, stoppar sin hand i munnen på mig och vägrar somna ordentligt. Till slut är mitt tålamod slut och han får skrika en stund i sängen, hjälper det? Nej ungen är så sabla envis!

Skrik och panik

Har en missnöjd bebis här hemma. Snoret rinner och han skulle nog helst sova mest hela tiden. Jag vet dock hur det blir, då är han uppe sent ikväll och vaknar aptidigt imorgon.

Elias ville ha pannkakor till lunch och som den snälla mamma jag är så fick han det, men det tog en timme att göra dom! Dante tyckte (som vanligt) att det var läge att skrika tills svetten rann om mamma. Slutade med att jag hade honom i selen.
Han klämde i sig en pannkaka sen iallafall. Elias åt fyra, det är en mer än vad jag åt!

Sjätte sinne?

Hur kommer det sig att bebisar alltid skriker när man ska laga mat eller precis har satt sig för att äta?

Fikatajm...

Idag kommer min mellansyrra hit med sin pojke och min kusins tjej med deras lilla flicka, fullt hus alltså :-) Ska fixa lite lunch, blir en enkel pastasallade med kyckling och hemmagjorda krutonger.

Lite sömn...

kan verkligen göra underverk!
ComHem krånglade igår kväll så både internet och tv  funkade inte. Så vad gör man? Jo jag gick och la mig med Dante runt 20 och för en gångs skull så sov han bra. Jag lyfte över honom till hans säng runt 22 och där sov han till 02 när han ville ha lite välling. Min tur att gå upp på morgonen och lillgrisen sov till 06:30 UNDEBART!

Idag har jag och pojkarna varit en sväng i mölnvik. Köpte lite såpbubblor till Elias och hämtade ett paket på ICA. Hade beställt lite nya höstkläder till mig själv. Alltid en liten risk att beställa, man vet ju aldrig om det passar. Kläderna var från ellos och faktiskt så brukar storlekarna vara bra.

Nu sitter jag med en kopp kaffe, har precis städat igenom huset och Dante sover i vagnen på verandan. Elias sitter och käkar macka och tittar på sin stora kärlek Kim Possible.

Saknar...

Jag saknar verkligen nåt att göra om kvällarna. När båda barnen sover så sitter jag bara och slösurfar eller glor på tv. Maken jobbar eller spelar dataspel, ibland tar vi lite kvalitetstid och kollar på en film tillsammans. Men oftast blir vi sittandes på varsitt håll. Han är helt slut efter en stressig dag på jobbet och jag är helt slut efter en dag hemma med en nästan 4-åring och en nybliven mobil 8-månaders.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0